Speel ook padel in Vinkenveld!

Naast tennis kan er sinds oktober 2017 ook padel gespeeld worden in de hal. Wij beschikken over 2 prachtige indoor padelbanen. Deze nieuwe flitsende racketsport wordt inmiddels al door 7 miljoen mensen wereldwijd beoefent. In Spanje, waar tennis toch ook echt populair is, is Padel inmiddels een grotere sport dan tennis. Ook in Nederland zien we steeds meer padelbanen, met name op tennisverenigingen en dus voornamelijk buiten. Wij zijn één van de weinige locaties in Nederland waar indoor padel gespeeld kan worden!

Padel is eigenlijk een mix tussen tennis en squash. Er wordt altijd dubbelspel gespeeld en je mag de (glazen)wanden gebruiken om de bal terug te spelen. Padel is een stuk eenvoudiger aan te leren dan tennis en daardoor voor iedereen geschikt. Je kunt al snel een echte wedstrijd spelen! Keertje proberen?! Huur een losse baan of boek een padelclinic met een eigen groepje. Zie voor meer informatie de flyer.

Padelbanen kunnen los gehuurd worden per 30 minuten (dus ook een uur of anderhalf uur kan). Met een 10-rittenkaart kun je 10 uren spelen voor een scherpere prijs! Heb je geen eigen materiaal? Voor 2,50 huur je achter de bar een padelracket en hier krijg je padelballen bij. 

Tarief padelbaan huren per 30 minuten

LET OP: je boekt padelbanen per half uur. Ieder vinkje staat voor 30 minuten.

Maandag t/m zondag 09:00 23:00 € 13,-
       

Tarief tennisbaan huren per 60 minuten

DAG VAN TOT  
Maandag t/m vrijdag 09:00 19:00 € 19,-
Maandag t/m vrijdag 19:00 22:00 € 23,-
Maandag t/m vrijdag 22:00 23:00 € 10,-
Zaterdag & zondag 09:00 23:00 € 23,-
       

 

Contractbanen*

25 weken spelen op een vast moment in de week, zonder risico dat er geen ruimte is? Neem contact met ons op voor tarieven en beschikbaarheid.

Rackets en ballen

Padelrackets en speciale padelballen zijn te huur. Rackets zijn 2,50 per stuk per uur en dit is dan inclusief (gebruikte) ballen. Er mag NIET op de padelbanen gespeeld worden met tennisrackets en tennisballen.

10-rittenkaart

> Rittenkaart kopen

Padelladder: speel padelwedstrijden tegen anderen!

In oktober 2019 gaan we van start met een nieuwe padelladder: een leuke manier om regelmatig wedstrijden te spelen tegen spelers van jouw eigen niveau.

sportconnexions

Vinkenveld clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

  • Speel mee op de Vinkenveld padelladder en wij regelen leuke wedstrijden op jouw niveau.
  • Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt.
  • Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.
meld je aan
       
Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play
       

Hoe werkt het?
  1. De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven.
  2. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. 
  3. Je spreekt een dag en tijd af met de tegenstander om te spelen en je reserveert hiervoor een baan bij de hal. Baanhuur betaal je samen.
  4. In principe speel je een uur, maar in overleg kun je ook langer doorspelen. Je speelt om 2 gewonnen sets. Degene die voor staat, wint.
  5. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde.
  6. Bekijk hier de volledige reglementen.
     

Maak kennis met Padel en volg een clinic!

Ook ideaal voor een kinderfeestje

Officiële opening van de padelbanen met wethouder Van Duin